关闭
“南开大学2018年魅力化学优秀大学生夏令营”日程安排
第七届全国氢能研究生学术论坛第一轮通知
English Version 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
当前位置:首页 >> 学术交流
学术报告:Crystal Engineering minisymposium
2018-07-11

Time: July 13, 2018

Location: Venue, A 102, Centralab, Nankai University

Program:

Chair: Prof. Peng Cheng

13:30-14:30 (50 mins talk + 10 mins discussion)

Prof. Mike Zaworotko

Crystal Engineering: Then and Now

14:30-14:40

Break

Chair: Prof. Junfeng Bai

14:40-15:05

Prof. Xinlong Wang (25 mins talk + 5 mins discussion)

Polyoxometalate based metal-organic polyhedron

15:05-15:30

Prof. Kaijie Chen (25 mins talk + 5 mins discussion)

Design and application of Metal Organic Materials

15:30-15:40

Break

Chair: Prof. Xianhe Bu

15:40-16:05

Prof. Zhenjie Zhang (25 mins talk + 5 mins discussion)

Design ultramicroporous  metal-organic frameworks for Hydrocarbon separation

16:05-16:30

Prof. Zhuxiu Zhang (25 mins talk + 5 mins discussion)

Porous catalytic materials for the green manufacturing of specialty ester

16:30-16:55

Dr. Shiyuan Zhang (25 mins talk + 5 mins discussion)

The chiral crystalline sponge (CCS) method and its application

Close